Improgis Kft.

IMPROGIS – IMage PROcessing Geographic Information System

A cég neve egy mozaikszóból ered ami, a legfontosabb tevékenységi körből alakult a Térinformatikából.

Röviden rólunk

A webes és térinformatikai megoldások teljes körével magas szinten foglalkozunk és vállaljuk a feladatok elvégzését tervezéstől egészen a kivitelezés végéig!0

Térinformatika – Geoinformatika

A térinformatika térbeli objektumok és jelenségek kapcsolatrendszerének feltárásával és elemzésével foglalkozó tudomány és módszer. A térinformatika magába foglalja a térbeli adatok gyűjtésének, adatok digitális előállításnak, integrálásának és elemzésnek folyamatát, illetve az elemzések megjelenítését.

Webes programozás

A weboldalak eredeti, és máig legfontosabb célja a tartalmak közzététele. Erre a HTML mellett a CSS nyelvet használjuk. A HTML a tartalom szerkezetét, a CSS pedig a kinézetét írja le. E kettő szorosan összefügg, de megfelelő tervezéssel precízen el is választható egymástól.

Oktatás

Az általunk megtanult, kitapasztalt programozok teljes körű preciz oktatása és segítség a tökéletes elsajátításhoz. Az oktatások menete lehet személyes, de távoktatást is vállalunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post

LidarLidar

A LIDAR (Light Detection and Ranging) magyarul lézer alapú távérzékelés, alapvetően egy, a kibocsátó eszköz és valamely visszaverő felület távolságának meghatározásra szolgáló módszer. Amennyiben nagy felületű tárgyak vagy az egész környezet, földfelszín, vagy belső